Ik ben Monique Mulder, eigenaresse van Studio de Wollerie. In 2015 heb ik besloten om een eigen handwerkwinkel te openen.

 

Na mijn werkverleden in het Ziekenhuis in Den Helder en daarna in de offshore als planner, wilde ik eens heel wat anders. Hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken en zo kwam het idee om mijn eigen winkel te openen.

 

Ik ben begonnen met Scheepjeswol, maar snelĀ  kwamen er andere merken bij, Schachenmayr, Rico, Stylecraft, King Cole, Adrifil en als laatste toevoeging Katia.

Het is leuk om een internationaal garen aanbod aan te bieden aan mijn klanten. Ik probeer altijd te overwegen wat vinden klanten mooi en wat is de prijs/kwaliteit verhouding.

 

Vervolgens kwam er ook een borduursectie bij. Borduurgaren van Venus, prachtig kwaliteitsgaren met meer dan 450 kleuren, en sinds kort heb ik ook besloten om handwerkstoffen in de vorm van Aida aan de meter te verkopen.

 

De volgende verandering is de inrichting, Alle kasten worden vervangen door mooie kasten van steigerhout gemaakt door mijn man, dat mag ook verteld worden. Als je de winkel binnenkomt ruikt het nu naar het heerlijke hout en het ziet er huiselijk uit.

 

Wil je ook eens komen kijken? Als je in de buurt bent kun je altijd binnenkomen en even rondsnuffelen.

 

Ben je niet in de buurt kun je altijd rondsnuffelen in onze webshop. Nog niet alles staat hierin maar er wordt met man en macht gewerkt om alle artikelen in de shop te krijgen.

Veel plezier!